Συντήρηση Ανελκυστήρα

210  65 24 950

Μοναδικές προσφορές έως 31/12

Δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού

Συμβόλαιο συντήρησης με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών

3 μήνες δωρεάν συντήρηση

Θέλω να μάθω περισσότερα!
Μοναδικές προσφορές
έως 31/12

Δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού

Συμβόλαιο συντήρησης με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών

3 μήνες δωρεάν συντήρηση

Θέλω να μάθω περισσότερα!

Ανταποκριση στις Βλαβες μεσα σε 90 λεπτα

Τα Παντα για την Ποιοτικη Συντηρηση Ασανσερ

H πρόσβαση σε ανελκυστήρες ατόμων, εμπορευμάτων, ή υπηρεσιών πρέπει να γίνεται με ασφάλεια και η λειτουργία τους να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση. Αν όχι, τότε δημιουργούνται πρακτικά εμπόδια και προβλήματα στην λειτουργία των επιχειρήσεών σας και στην προσβασιμότητα των οικιών σας.

Γι αυτό τον λόγο εμείς στη STERNLIFT με την μακροχρόνια εμπειρία και γνώση που διαθέτουμε, σας

παρέχουμε ένα επίπεδο κορυφαίων υπηρεσιών ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του ασανσερ σας. Όλα αυτά και χάρη στην υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού μας,

το οποίο δεν ελέγχει μόνο και συντηρεί τακτικά τον ανελκυστήρα σας, αλλά θα είναι κοντά σας όταν το χρειαστείτε για κάποια σοβαρή βλάβη την οποία θα επιλύσει γρήγορα και αποτελεσματικά. Το προσωπικό του τεχνικού τμήματος της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, με συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες. Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει επίσης και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για οποιαδήποτε εργασία σε συντηρηση ασανσερ, επισκευή και εγκατάσταση κάθε είδους και μάρκας ανελκυστήρα. Διαθέτουμε επίσης πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη για άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Η συντηρηση ασανσερ πέρα από την υποχρεωτική περιοδικότητά της, που προβλέπεται από το νομοθετικό πλαίσιο, είναι πάνω απ’ όλα απαραίτητη για την ασφάλεια των ατόμων που το χρησιμοποιούν. Επιπλέον η συντήρηση εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση και αποτροπή πιθανών προβλημάτων και βλαβών καθώς και γενικότερα τη διαρκή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.

Στην STERN LIFT λέμε το εξής:
Συντηρούμε το ασανσέρ μας τακτικά και οικονομικά (όχι φθηνά) για να αποφύγουμε υψηλές χρεώσεις που ενδεχομένως θα προέκυπταν λόγω ελλιπούς επίβλεψης.

Σκοπός μας είναι η μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας όντας αφοσιωμένοι στις υπηρεσίες που παρέχουμε ξεχωριστά στον καθένα από εσάς. Γι αυτό το λόγο τα οικονομικά πακέτα συντήρησης ασανσερ που προσφέρουμε και οι εγγυήσεις υλικών εφ’ όρου συνεργασίας σας αποβάλλουν κάθε άγχος «ξαφνικών» και «πονηρών» υπέρογκων χρεώσεων.

τακτικη συντηρηση ανελκυστηρα

Καλύπτοντας το νομοθετικό πλαίσιο, το πακέτο παροχών που προσφέρουμε στην τακτική συντήρηση ασανσέρ είναι το εξής:
  • Έλεγχος και επίβλεψη σε όλες τις φάσεις λειτουργίας του ανελκυστήρα (εικονικές δοκιμές χρήσης σε ώρα αιχμής. Έλεγχος ανταπόκρισης και αντοχής των συστημάτων λειτουργίας και ασφάλειας. Δοκιμές πάνω σε εικονικές βλάβες. Δοκιμές συστήματος απεγκλωβισμού όπου διατίθεται.)
  • Λίπανση-ρύθμιση εξαρτημάτων με ειδικά λιπαντικά προϊόντα και εξοπλισμό
  • Λίπανση-καθαρισμός κινητήρα και μοτέρ ασανσέρ
  • Έλεγχος και ρύθμιση μονάδων λειτουργίας
  • Συντηρηση ασανσερ και καθαρισμός ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων
  • Καθαρισμός φρεατίου, πυθμένα, τροχαλιοστασίου και οροφής θαλάμου
  • Δωρεάν επίσκεψη απο εξειδικευμένο προσωπικο σε κλήση βλάβης
  • Δωρεάν ασφάλιση ανελκυστήρα για κάλυψη αστικής ευθύνης και ατυχημάτων με την πιο αξιόπιστη και αναγνωρισμένη εταιρία ασφαλίσεων. (INTERAMERICAN)
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης 24/7

Τα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη και επαγγελματία.

Εάν θέλετε οικονομία στη χρήση του ασανσέρ σας, εμπιστοσύνη στη συνεργασία, αμεσότητα στην τεχνική υποστήριξη και πάνω απ’ όλα ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις, καλέστε μας τώρα στο τηλεφωνικό κέντρο, ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας στο κόκκινο πλαίσιο της αρχικής σελίδας του εταιρικού μας site και θα ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας στα οικονομικά πακέτα συντήρησης ασανσέρ και τεχνικής υποστήριξης.

210  65 24 950