Ανελκυστηρες
Για Επαγγελματικούς χώρους

Αξιοπιστα Αναβατορια Εμπορευματων & Αυτοκινητων

Οι επαγγελματικοί χώροι διαθέτουν εξειδικευμένες ανάγκες όσον αφορά στους ανελκυστήρες, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του εκάστοτε χώρου και τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Βιομηχανικά κέντρα, αποθήκες, μεγάλοι σταθμοί parking, σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, λιμενικές και αεροπορικές εγκαταστάσεις, είναι ορισμένα παραδείγματα όπου οι επαγγελματικοί ανελκυστήρες είναι ζωτικής σημασίας.

Στη STERN LIFT προτείνουμε τις πλέον ιδανικές λύσεις που ανταπεξέρχονται με τον πιο αποδοτικό και αξιόπιστο τρόπο σε κάθε περίσταση: Αναβατορια εμπορευματων, ανελκυστήρες αυτοκινήτων, μεγίστης επιφάνειας, φορτίων με συνοδεία προσώπων, καθώς και ασανσέρ νοσοκομειακών φορείων και ασανσέρ για ανύψωση μικρών και μεγάλων φορτίων σε αποθήκες, καταστήματα κ.ά. Δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα υλικών και τη στιβαρή κατασκευή, επιτυγχάνουμε να παρέχουμε τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε επαγγελματία.

Διαθεσιμοι Επαγγελματικοι Ανελκυστηρες

ATLAS MRL

μηχανικός χωρίς μηχανοστάσιο

Ο ανελκυστήρας ATLAS mrl (μηχανικός χωρίς μηχανοστάσιο), ο οποίος χρησιμοποιεί κινητήρα gearless τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί μια άριστη λύση για την σωστή εκμετάλλευση χώρου του φρεατίου, τόσο για πολυκατοικίες όσο και για επαγγελματικά κτίρια.

Σε συνδυασμό και με τη χρήση (VVVF) Inverter, επιτυγχάνεται μειωμένη κατανάλωση για τη χρήση της λειτουργίας του.

αναβατορια επαγγελματικα
Ενδεικτικές Φωτογραφίες

Πλεονεκτήματα του ασανσέρ ATLAS mrl:

Μεγάλο εύρος δυνατοτήτων ανύψωσης (από 4 έως 60 άτομα και από 300kg έως 5000kg)

Με τη χρήση υλικών νέας τεχνολογίας (όπως gearless κινητήρα), επιτυγχάνεται η υψηλότερη δυνατή ποιότητα κίνησης και λειτουργίας του ανελκυστήρα

Τυποποιημένη και εύκολη τοποθέτηση

Χωρίς ανάγκη μεγάλου βάθους πυθμένα και ύψους τελευταίου ορόφου

Μειωμένη κατανάλωση ρεύματος 40% έως 50%

MEGA SPACE

μηχανικός μεγίστης επιφάνειας

Ο ανελκυστήρας MEGASPACE  της KLEEMANN είναι μηχανικός μεγίστης επιφάνειας και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει φορτία και άτομα. Είναι ιδανικός για υψηλές κτιριακές εγκαταστάσεις με μεγάλες  «διαδρομές» φρεατίων.

αναβατορια αυτοκινητων

Πλεονεκτήματα του ασανσέρ MEGASPACE:

Μεγάλη ονομαστική επιφάνεια έως και 17 τμ, σε σχέση με το ονομαστικό του φορτίο

Σταθερότητα και ασφάλεια κατά την είσοδο και έξοδο από το ασανσέρ

Χρήση υλικών και τεχνολογία για οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας (VVVF Inverter κινητήρες και πίνακες χειρισμού)

Αυτόματος απεγκλωβισμός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Τηλεφωνική συσκευή ανάγκης με σύνδεση σε εξωτερικό κέντρο

UPLOAD

κατάλληλος για φορτία με συνοδεία προσώπων

Ο ανελκυστήρας UPLOAD είναι ένας ακόμη υδραυλικός ανελκυστήρας της KLEEMANN, κατάλληλος  για φορτία με συνοδεία προσώπων. Χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και ποιότητα υλικών, ενώ επίσης έχει τη δυνατότητα ανύψωσης φορτίου έως και 15 τόνων.

Τα συγκεκριμένα αναβατορια εμπορευματων παρέχουν λύσεις σε βιομηχανικά κέντρα, αποθήκες, μεγάλους σταθμούς parking, σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία κ.ά.

DUMPWAITER

Ανελκυστήρας μικρών φορτίων

Ο ανελκυστήρας Dumpwaiter είναι ηλεκτρομηχανικος χωρίς την χρήση μηχανοστασίου. Έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε φρεάτιο η κι αν ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμο, έχει προβλεφθεί η διάθεση του και με ειδική σιδηροκατασκευή φρεατίου.

Άριστα λειτουργική λύση για εστιατόρια, καφετερίες, εμπορικά καταστήματα, διαμερίσματα, πλοία κ.α.
Ένα από τα πιο κατάλληλα αναβατορια εμπορευματων για την μεταφορά τροφίμων, ποτών, εγγράφων και άλλων αντικειμένων έως 150kg.

MED LIFT

Ανελκυστήρας νοσοκομειακών φορίων

Στη STERN LIFT διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και σε ανελκυστήρες νοσοκομειακών υποδομών. Ο ανελκυστήρας νοσοκομειακών φορείων MED LIFT εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και άριστη απόδοση και ανταποκρίνεται ιδανικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας νοσοκομειακής ή κλινικής μονάδας.

COMPACT

Ανελκυστήρας φορτίων

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας COMPACT της KLEEMANN αποτελεί την καταλληλότερη λύση για την καθημερινή χρήση που αφορά στην ανύψωση μικρών και μεγάλων φορτίων σε αποθήκες, καταστήματα κ.ά.
Βασικό πλεονέκτημά του είναι οι μικρές διαστάσεις του. Για το συγκεκριμένο τύπο ανελκυστήρα, δεν απαιτείται χώρος μηχανοστασίου, ενώ οι απαιτήσεις του για βάθος πυθμένα είναι ελάχιστες.