Λύσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες

Αναβατορια ΑμεΑ Συμφωνα με τις Αναγκες Σας

Εξειδικευμενες Λυσεις

Στη STERN LIFT συνεργαζόμαστε με την KLEEMANN ,την OSCAR INDUSTRIES και άλλες καταξιωμένες στο χώρο εταιρείες κατασκευής ανελκυστήρων και με την υποστήριξή τους προσφέρουμε λύσεις για όλες τις περιπτώσεις εγκατάστασης ειδικών κατασκευών ανελκυστήρων, πλατφόρμων, ειδικών καθισμάτων κ.ά.

Επιπλέον, χάρη στην πολυετή τεχνογνωσία της εταιρείας μας, έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε και εξειδικευμένες κατασκευές για άτομα με κινητικά προβλήματα, ανάλογα με την περίσταση και την ιδιομορφία του εκάστοτε χώρου. Καλύπτοντας κάθε ανάγκη, παρέχουμε αναβατορια ΑμεΑ υψηλών προδιαγραφών που διαθέτουν υψηλή τεχνολογία και απλουστευμένη χρήση.

Στις παρακάτω ενότητες σας παρουσιάζουμε ορισμένες ενδεικτικές λύσεις σε ανελκυστηρες ΑμεΑ.

Συστημα κατακορυφης ανυψωσης

KLEEMANN

Το σύστημα κατακόρυφης ανύψωσης KLEEMANN είναι ένα νέο προϊόν που αποτελεί την οικονομικότερη και ποιοτικότερη λύση για κάθετη μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες σε κτίρια και χώρους όπου δεν είναι εφικτή η εγκατάσταση ανελκυστήρα.

Στη STERN LIFT προτείνουμε και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση του συγκεκριμένου συστήματος κατακόρυφης ανύψωσης: Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι εύκολο στη χρήση, με ελάχιστο κόστος συντήρησης, το οποίο καλύπτει κάθε ανάγκη.

ασανσερ αμεα
Ενδεικτικές Φωτογραφίες

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ συστήματος κατακόρυφης ανύψωσης:

Δεν χρειάζεται βάθος πυθμένα

Διαθέτει απεγκλωβισμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Ευκολία στη χρήση

Άνετη είσοδος και έξοδος

Εγκατάσταση και λειτουργία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

2ετής εγγύηση

Αναβατορια εξωτερικα

με καμπίνες ανοιχτού και κλειστού τύπου