επισκευη ανελκυστηρων
Επισκευή Ανελκυστήρων
Λειτουργικότητα και ασφάλεια του επιβατικού κοινού

Αμεση Ανταποκριση στην Επισκευη Ασανσερ με Οικονομικες Τιμες

Με την πάροδο του χρόνου, όπως είναι φυσικό, οι ανελκυστήρες υπόκεινται σε φθορές, όπως κάθε άλλο μηχάνημα. Πραγματοποιώντας την απαραίτητη συντήρηση του ανελκυστήρα, προλαμβάνουμε και καθυστερούμε αυτές τις φθορές, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητά του. Ωστόσο, σε παλαιές περιπτώσεις παρατηρούνται σημαντικές φθορές και δυσλειτουργίες, οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή απόδοσή τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να γίνει η κατάλληλη επισκευη ασανσερ ή αντικατάσταση των υλικών και εξαρτημάτων, όπου εντοπίζονται οι φθορές.

H STERN LIFT χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της και διαθέτοντας τα κατάλληλα εξειδικευμένα συνεργεία, έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει κάθε είδους επισκευη ασανσερ για όλους τους τύπους, τόσο παλαιών όσο και νέων.

Με γνώμονα πάνω απ’ όλα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και βέβαια την ομαλή και  απρόσκοπτη λειτουργία των ανελκυστήρων, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ανελκυστήρας σας, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη διάρκεια ζωής, πάντοτε με την πιο λογική τιμή στο κόστος επισκευής.

Η STERN LIFT αναλαμβάνει την ανακαίνιση και επισκευη ανελκυστηρων όλων των ειδών και ανεξάρτητα από το πόσο παλαιοί είναι.

Έπειτα από ειδική μελέτη και σχεδιασμό, προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις των νέων νομοθετικών πλαισίων (ΚΑ 28425 Φ.Ε.Κ. 2604/22-12-2008, Υπουργική Απόφαση ΕΛΟΤ ΕΝ 81.1 και 81.80), τα οποία καθιστούν υποχρεωτικό τον έλεγχο και την πιστοποίηση όλων των παλαιών ανελκυστήρων. Μετά από τον έλεγχο του αρμόδιου φορέα, προκύπτει έκθεση για τις ελλείψεις του παλαιού ανελκυστήρα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου, η πολυετής εμπειρία της εταιρίας μας είναι σε θέση να προσφέρει ένα ασφαλές και λειτουργικό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Εκτός από τις υποχρεωτικές επεμβάσεις, μπορείτε να αναζητήσετε και να επιλέξετε από την εταιρία μας προϊόντα μέσα από μια ευρεία γκάμα και να διαλέξετε τα υλικά της αρεσκείας σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα ασφαλή, λειτουργικό και καλαίσθητο, ο οποίος ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 65 24 950

Προσφορες για Ανακαινιση & Επισκευη Ανελκυστηρων Ολο τον Χρονο

Αντιμετώπισης βλαβών από την STERN LIFT

Στην δυσάρεστη περίπτωση βλάβης, η ομάδα αντιμετώπισης βλαβών της STERN LIFT μπορεί να πραγματοποιήσει την επισκευη ασανσερ με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και να επαναφέρει την υπηρεσία του ανελκυστήρα σας στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας για την επισκευη ασανσερ και ανυψωτικών συστημάτων είναι τα εξής:

  • Γρήγορη απάντηση και αντιμετώπιση.
  • Διαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες με βαθιά γνώση στις επισκευές συστημάτων όλων των ειδών ανελκυστήρων και μηχανημάτων ανύψωσης.
  • Συμμόρφωση με την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.
  • Στις κλήσεις σας, οχήματα της εταιρίας μας θα μεταφέρουν άμεσα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που υπάρχει πάντα σε διαθεσιμότητα.
  • Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί στην προσαρμογή και τον εκσυγχρονισμό, ή όταν είναι απαραίτητο ,στην αντικατάσταση των υπαρχόντων συστημάτων των ανελκυστήρων στο πλαίσιο πάντα των υφιστάμενων παραμέτρων των κτιρίων.
  • Κάθε σύμβαση εκσυχρονισμού με την STERN LIFT, έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα για να ικανοποιήσει την προσωπική και ιδιαίτερη απαίτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  • Ενημερωνόμαστε και χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας πάντα την τελευταία και πιο αναβαθμισμένη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε υψηλή αξιοπιστία και βέλτιστη απόδοση.
  • Συμμόρφωση με όλα τα κατάλληλα πρότυπα ασφάλειας, τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το ελληνικό νομικό πλαίσιο.