εγκατασταση ανελκυστηρων
Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

μελετη ανελκυστηρα χωρις κοστος

Εγκατασταση Ανελκυστηρα με 10 Ετη Εγγυηση

Η STERN LIFT, με γνώμονα την πλήρη κατανόηση για τη διαφορετικότητα των έργων και των αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά, δομεί σχέσεις εμπιστοσύνης και μέσα από συνεχή επικοινωνία, ανταποκρίνεται σε όλο το εύρος των απαιτήσεων των πελατών της και των εκάστοτε έργων.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατασταση ανελκυστηρων και ανυψωτικών συστημάτων,

πολυκατοικιών, πολυώροφων επαγγελματικών κτιρίων, γκαράζ αυτοκίνητων, φορτηγών εμπορευμάτων και τροφίμων, καθώς και οποιουδήποτε άλλου συστήματος ειδικής κατασκευής ανύψωσης.

Κατόπιν επικοινωνίας σας, εξειδικευμένο προσωπικό (μηχανολόγοι) είναι στη διάθεσή σας και μεταβαίνουν στον χώρο σας, προκειμένου να εκπονήσουν χωρίς κόστος κάθε είδους σχετική μελέτη. Παράλληλα, συνεργάζονται στενά μαζί σας προσδιορίζοντας το καλύτερο προϊόν για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας και σας συμβουλεύουν για τον βέλτιστο, πιο οικονομικό και πλέον αποδοτικό τρόπο όσον αφορά την λειτουργία και την εγκατασταση ανελκυστηρα.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

210 65 24 950

Μετά την εποπτεία του χώρου και την εκπόνηση της αντίστοιχης μελέτης, ο μηχανικός της εταιρίας μας προχωρά στον σχεδιασμό της κατασκευής και εντός 3 ημερών σας παρέχει μια κατατοπιστική οικονομοτεχνική προσφορά.

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την παραγγελία, προμήθεια και συλλογή των υλικών στο χώρο του έργου. Στη συνέχεια, τα συνεργεία των τεχνιτών, πάντοτε βάσει της μηχανολογικής μελέτης και με επίβλεψη αρμόδιου μηχανικού, υλοποιείται η εγκατασταση ανελκυστηρα μέσα στην προβλεπόμενη χρονική διάρκεια. Μετά το πέρας της εγκατάστασης, ελέγχεται διεξοδικά η ομαλότητα λειτουργίας του ανελκυστήρα και των συστημάτων ασφάλειας αυτού. Κατόπιν, καλείται ο αρμόδιος φορέας για τον έλεγχο και την πιστοποίηση του ανελκυστηρα.

Εποπτεια & εκπονηση μελετης ανελκυστηρα

10ετης εγγυηση για την τοποθετηση ανελκυστηρα

Η εγγύηση των υλικών και της λειτουργίας των συστημάτων μας με την σφραγίδα της STERN LIFT είναι 10ετης.

Έτσι εξασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη και την φερεγγυότητα της ποιότητας του έργου σε όλο το φάσμα μιας εγκατάστασης και στη συνέχεια της συντήρησης στους ανελκυστήρες που εγκαθιστούμε.

Είτε επιλέξετε έναν ανελκυστήρα από τα τυποποιημένα μας προϊόντα ή κάποια άλλη κατασκευή ειδικά για εσάς, η εγκατασταση ανελκυστηρων που θα σας παρέχουμε θα έχει μια μακροχρόνια, ομαλή, αθόρυβη και ενεργειακά αποδοτική υπηρεσία.