• 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ – ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ – ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ – ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ 800 295 STERNLIFT

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, όλοι μας φροντίζουμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα καθημερινά μας έξοδα.

Στον επιχειρηματικό κλάδο των ανελκυστήρων, οι σωστοί επαγγελματίες / εταιρείες έχουν αναπροσαρμόσει τις τιμές στις υπηρεσίες τους, σε πάντα λογικά πλαίσια, σε μια προσπάθεια να εναρμονιστούν με την οικονομική λογική της δύσκολης αυτής εποχής. Προσπαθούν να είναι κοντά στον πελάτη, με όσο το δυνατόν πιο οικονομικές υπηρεσίες, μη ρίχνοντας όμως την ποιότητα και μη θυσιάζοντας την ασφάλεια με “φθηνές” συντηρήσεις και επισκευές στα ήδη παλιά στην πλειοψηφία ασανσέρ.

Στον βωμό όμως του κέρδους, υπάρχουν και οι επαγγελματίες που προσπαθούν με τεχνάσματα να παραπλανήσουν τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες τους. Ειδικά στο διαδίκτυο, θα παρατηρήσει κανείς ότι έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια ένα εξευτελιστικό παζάρι τιμών, ειδικά όσον αφορά την συντήρηση ανελκυστήρων / ασανσέρ, που μειώνει τους ίδιους αλλά και τον κλάδο μας στα μάτια των δυνητικών πελατών, καθώς οι υπηρεσίες που υπόσχονται δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που τελικά παρέχεται.

Η συντήρηση του ανελκυστήρα / ασανσέρ δεν είναι μόνο ο τακτικός του έλεγχος, ο οποίος διαρκεί 30-45 λεπτά. Αυτό που εξυπηρετεί περισσότερο ένα τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων είναι η άμεση και δωρεάν ανταπόκριση σε ενδεχόμενο βλάβης. Αναρωτηθείτε λοιπόν, πως μπορεί μια υπηρεσία τέτοιου είδους να κοστολογείται πχ. με 25-30 ευρώ και να είναι αξιόπιστη και σοβαρή ειδικά στο κομμάτι της ασφάλειας του ανελκυστήρα και των επιβατών που κινούνται καθημερινά;

Με λίγα λόγια, τα γραφεία και οι εταιρίες που υπόσχονται χαμηλές τιμές και που παζαρεύουν την ασφάλεια σας με δήθεν χαμηλά κόστη συντήρησης, σε μερικούς μήνες για να καταφέρουν να βγάλουν τα έξοδά τους θα αρχίσουν τις υπέρογκες χρεώσεις σε ανταλλακτικά με δήθεν βλάβες που δημιουργούν οι ίδιοι. Υπάρχουν επίσης και οι περιπτώσεις γραφείων που δεν έχουν καν νόμιμες άδειες λειτουργίας και κόβουν πλαστές αποδείξεις.

Γι’ αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ. Να ζητάτε πάντα:

  • Γραπτώς με υπογραφή και σφραγίδα τις εκάστοτε προσφορές.
  • Αντίγραφο άδειας λειτουργίας, που είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να σας παρέχουν.
  • Συνάντηση είτε στο χώρο σας, είτε στον δικό τους. Ποτέ μην ζητάτε τηλεφωνικώς τιμές και κλείνετε συμφωνίες.

Τέλος και παραμένοντας στο χώρο του Internet θα σας επιστήσουμε την προσοχή και θα σας πούμε για άλλη μια φορά να μην πέφτετε στην παγίδα του παζαριού τιμών.

Αναζητήστε τους σωστούς επαγγελματίες που μόνο η παρουσία τους από κοντά θα μπορέσει να σας πείσει γι αυτό και φυσικά πάντα τα απαραίτητα έγγραφα που θα αποδεικνύουν την νομιμότητα και την παροχή ασφάλειας που οφείλουν να σας προσφέρουν.

Ζητήστε μας οικονομική προσφορά για την συντήρηση του ανελκυστήρα σας. Γνώμονας μας είναι η ασφάλεια σας & η κάλυψη των αναγκών σας. Καλέστε μας στο 210 6524950.