sternlift
απο το 1967
Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Τεχνικο Γραφειο Ανελκυστηρων
με 55 Ετη Εμπειριας

τεχνικό γραφείο ασανσέρΜέσα από προσωπική, άμεση επαφή με τους πελάτες, η εταιρεία μας έχει κατορθώσει να δομήσει πολυετείς σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους. Χάρη στο έμπειρο και καταρτισμένο δυναμικό τεχνικών, την πλούσια τεχνογνωσία, καθώς και τη συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του ανελκυστήρα, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξαρτημάτων ανελκυστήρων, η STERN LIFT διασφαλίζει και εγγυάται το μέγιστο δυνατό ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων STERN LIFT ιδρύθηκε το 1967 από τον Ευάγγελο Ρουμελιώτη (Πτυχιούχο Συντηρητή και Εγκαταστάτη Ανελκυστήρων, ηλεκτρονικό-μηχανολόγο) και τον Δημήτριο Σκαφίδη (ηλεκτρολόγο –ηλεκτρονικό), με μεγάλη πείρα και δραστηριότητα σε όλη την Αττική.

Από το 1997 υπεύθυνος της εταιρείας είναι ο Αντώνιος Ρουμελιώτης (Πτυχιούχος Συντηρητής και Εγκαταστάτης Ανελκυστήρων, ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός), συνεχίζοντας την μακρά και αξιόλογη πορεία της επιχείρησης στο χώρο του ανελκυστήρα.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, τεχνική υποστήριξη, πιστοποίηση (CE), αναβάθμιση και ανακατασκευή / ανακαίνιση ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα παντός τύπου, καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση έργου.

Εδώ και 54 χρόνια, το τεχνικό μας γραφείο παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, παραμένοντας πιστή στις βασικές αξίες που χαρακτηρίζουν την πολυετή διαδρομή της: ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια και ποιότητα.