• 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ & ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ & ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ & ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ 800 325 STERNLIFT

Οι ανελκυστήρες δεν χρειάζεται να είναι βαρετά μεταλλικά κουτιά που μας μεταφέρουν πάνω κάτω. Επιλέξαμε λοιπόν, ορισμένους από τους πιο εντυπωσιακούς ανελκυστήρες για να σας παρουσιάσουμε.
AquaDom – Γερμανία
Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Radisson Blu στο Βερολίνο και είναι 25 μέτρα ψηλός. Ο ανελκυστήρας είναι χτισμένος εσωτερικά και διάφανος ενώ εξωτερικά τον περιβάλει ένα ενυδρείο. Το συγκεκριμένο ενυδρείο περιέχει πάνω από 260.000 γαλόνια από θαλασσινό νερό και ζούνε σε αυτό πάνω από 1500 ψάρια από 50 διαφορετικά είδη.

anelkistiras-aquadom
Hammetschwand – Ελβετία
Ο ψηλότερος εξωτερικός ανελκυστήρας στην Ευρώπη ο οποίος βρίσκεται πάνω από την λίμνη Lucerne. Αρχικά δημιουργήθηκε το 1905 από ένα κοντινό ξενοδοχείο και παρέμεινε ανέπαφος κατά την διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων. Εάν φοβάστε τα ύψη, ίσως να θελήσετε να αποφύγετε να τον επισκεφτείτε αλλά εμείς θα σας προτείνουμε να ξεπεράσετε τον φόβο σας και να το τολμήσετε. Στην κορυφή, οι επισκέπτες είναι 1132 μέτρα πάνω από την θάλασσα!

Hammetschwand-anelkistiras
SkyView – Σουηδία
Αν πάτε στην Στοκχόλμη, να εξασφαλίσετε χρόνο να δείτε το κτίριο Ericsson Globe. Είναι το μεγαλύτερο σφαιρικό κτίριο στον κόσμο με διάμετρο 110 μέτρα και ύψος 85 μέτρα. Για να ανέβει κάποιος στην κορυφή, θα πάρει τον ανελκυστήρα SkyView για να απολαύσει την μαγευτική θέα που του προσφέρει.

anelkistiras-skyview
Sky Tower – Νέα Ζηλανδία
Το Sky Tower είναι ένας πύργος παρακολούθησης στο Auckland. Η θέα από τον χώρο παρακολούθησης, κόβει την ανάσα καθώς είναι 610 πόδια ψηλό και μπορείτε να δείτε πανοραμικά την πόλη. Για να ανέβει κάποιος εκεί, χρειάζεται 40 δευτερόλεπτα με τον γυάλινο ανελκυστήρα που διαθέτει. Ακόμα και το πάτωμα του ανελκυστήρα είναι γυάλινο για να βλέπει κανείς το έδαφος που απομακρύνεται.

anelkistiras-skytower
Taipei 101 – Ταϊβάν
Το Taipei 101 είναι πολύ ξεχωριστό. Μπορείτε να φτάσετε με τον ανελκυστήρα τον 89 όροφο του μέσα σε 37 δευτερόλεπτα και θα είστε 1000 πόδια ψηλά από το έδαφος. Όλα θα δείχνουν τόσο μικρά, σαν αστέρια.

taipei 101-anelkistiras
Πύργος του Άιφελ – Γαλλία
Για να ανέβει κάποιος στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, αρχικά πρέπει να πάρει τον ανελκυστήρα από το έδαφος στον πρώτο όροφο. Ο ανελκυστήρας δεν είναι ένας συνηθισμένος κάθετος ανελκυστήρας, αλλά προχωράει διαγώνια πάνω στα πόδια του πύργου. Στην συνέχεια θα αλλάξετε σε έναν κανονικό ανελκυστήρα που θα σας ανεβάσει στην κορυφή για να απολαύσετε τον υπέροχο ουρανό του Παρισιού.

pyrgos-aifel-anelkistiras

Πηγές: Lifebuzz και Most Today

Καλέστε μας για τον δικό σας ανελκυστήρα / ασανσέρ στο 210 6524950